Valitse sivu

Aloittelijan opas nettisivujen rakentajalle

Aloittelijan opas nettisivujen rakentajalle

Lataa maksuton 30-sivuinen opas!

Sisältää mm. WordPressin asentamisen sekä Divi-teeman muokkauksen perusteet.

0,00  alv 0%

Kuvaus

Kuvitetussa oppaassa kerrotaan, miten pääset alkuun kotisivuprojektissasi

Saat opastusta webhotellin ja teeman hankinnassa, sivuston perusasetusten tekemisessä ja ulkoasun muokkauksessa.

Opas on maksuton, mutta huomaa, että sinulle koituu kustannuksia webhotellista sekä teeman lisenssimaksusta. Voit myös valita maksuttoman teeman, mutta opas keskittyy maksulliseen Divi-teemaan.

Miksi juuri Divi-teema?

Siksi, että se on etenkin aloittelijalle helpoin ja visuaalisin tapa suunnitella nettisivujen ulkoasua. Divi tarjoaa kymmeniä valmiiksi suunniteltuja sivustorakenteita, joista on helppo aloittaa oman sivuston tekeminen.

Sivuston sisällön muokkaus tapahtuu ns. etupuolella eli siinä näkymässä, joka sivustostasi näkyy kävijöille. Näet siis tekemiesi muokkausten vaikutuksen sivustolla reaaliaikaisesti. Perinteisempi tapa muokata WordPress-sivuja on tehdä muokkaukset ensin osittain sokkona hallintapuolella, jonka jälkeen siirrytään etupuolelle katsomaan, miten muokkaus onnistui. Ainakin minun mielestäni se on liian vaivalloista ja ajoittain kovinkin hankalaa.

30-sivuinen dokumentti .pdf 1.5Mt sisältää kumppanuuslinkkejä

Oppaan osittainenkin kopiointi on ehdottomasti kielletty! Voit kuitenkin jakaa opastiedoston muuntelemattomana eteenpäin. Oppaan käyttöoikeus on myönnetty myös joillekin yhteistyökumppaneilleni, joten vastaavan sisältöinen opas voi tulla vastaan myös toisen yrittäjän kautta hänen omilla tiedoillaan personoituna.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aloittelijan opas nettisivujen rakentajalle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

Share This