Valitse sivu

Nettisivut

Nyt on nettisivujen tilaaminen tehty helpoksi! Klikkailet vain haluamasi ominaisuudet mukaan pakettiin ja kipität kassalle. Kassalla maksat 50% arvioidusta kokonaishinnasta. Loppuosa laskutetaan työn valmistuttua.

Perushinta sisältää ns. puhtaan WordPress-ohjelmiston asennuksen sekä kaikki tarvittavat lisäosat sivuston pitämiseksi suojassa hyökkäyksiltä. Perushinnan päälle voit sitten valita haluamiasi ominaisuuksia sen mukaan, minkä verran osaat tai haluat oppia itse tekemään. Voit myös pyytää räätälöidyn tarjouksen sähköpostitse annika.pulkkinen@argilla.fi

Valmistamissani nettisivuissa huomioin aina sivuston turvallisuuden ja käytettävyyden. Sivujen mobiilipuoli on kunnossa ja hakukoneoptimointiin panostetaan tietysti myös alusta lähtien.

Minulla on myös tapana oikolukea pienet tekstipätkät — halusit tai et. Jos sivustolle siirretään suuri määrä tekstejä esim. vanhasta blogista niin oikoluvusta sovitaan erikseen.

Kaipaatko lisää tietoa minusta ja taidoistani? Tutustu työnäytteisiin ja palveluhini.

Nettisivuihin liittyviä asioita olen kerännyt keskitetysti sivutoiminimeni Sivutaikurin sivustolle. Löydät mm. ohjeita ja vinkkejä nettisivun sisältöön ja suunnitteluun liittyen. Linkki aukeaa uudessa ikkunassa.

Nettisivut

249,00  alv 0%

Valitse haluamasi ominaisuudet. Perushinta sisältää ns. puhtaan WordPress-ohjelmiston asennuksen sekä kaikki tarvittavat lisäosat sivuston pitämiseksi suojassa hyökkäyksiltä. Siitä eteenpäin voit jatkaa sivuston työstämistä itse tai antaa sen minun tehtäväkseni valintojesi mukaisesti.

Tilaamisen jälkeen otan sinuun yhteyttä, niin katsotaan kaikki yksityiskohdat paikoilleen. Huomaathan, että sivujen lopullinen hinta voi muuttua, jos niihin tulee tämän listan ulkopuolisia ominaisuuksia ja/tai muutoksia.

Kuvaus

Tilaus on sitova. Tavoitteena on kuitenkin aina päästä molempia osapuolia tyydyttävään lopputulokseen eikä perumiselle ole koskaan tullut tarvetta. Tilaamisen jälkeen keskustelemme vielä perusteellisesti toiveistasi ja ajatuksistasi sivuston suhteen.

Tilauksentekovaiheessa maksat 50% arvioidusta kokonaishinnasta. Saat tarkemman hintatiedon sitten, kun kaikki yksityiskohdat tarkentuvat ja loppuosa laskutetaan työn valmistumisen ja hyväksymisen jälkeen.

Mikäli sopimus jostain syystä purkautuu ennen työn valmistumista, arvioidaan työhön kulutettu aika ja sopimushinta kohtuullistetaan sen mukaisesti. Argilla Consulting on oikeutettu korvaukseen, mikäli sopimuksen voimassa ollessa annettuja suunnitteluideoita tai elementtejä käytetään lopullisessa tuotteessa. Työn tilaaja on velvollinen maksamaan mahdollisten lisäosien lisenssimaksut, jos lisäosat otetaan käyttöön sivustolla sopimuksen purkauduttua.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nettisivut”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

Share This