Valitse sivu

Annika Pulkkinen

Olen melko tuore ylioppilas (2017), merkonomi, kolmen lapsen äiti, savolaisen miehen vaimo, Pirkon tytär, muutamille ystävä, kaikille kaveri ja auttaja

Tiedäthän, sellainen parikymppinen ideoita pursuava neitonen varustettuna keski-ikäisen naisen elämänkokemuksella ja raameilla.

Olen aito moniosaaja ja mottoni on: “Jos en osaa, opettelen.” Aivoni ovat testatusti vikkelät, joten omaksun uudet asiat huomattavan nopeasti ja pystyn hyödyntämään aiemmin oppimaani tehokkaasti.

Työkokemusta olen kerryttänyt pääasiassa palvelualoilta ja myynnin parissa, koulutukseltani olen laskentatoimen merkonomi ja vastaanottovirkailija.

Annika 1

Sivuston kuvat: 

Annika 2

Mitä osaan?

Tylsästi sanottuna: vähän kaikenlaista. Työpäivät kuluvat pääasiassa tietokoneen ja puhelimen kanssa puljatessa, joten voisin väittää, että se puoli on monelta osin hallussa. Lisäksi pidän asiakaspalvelusta ja kirjoittamisesta, logojakin olen suunnitellut. Mekaanikon hommissa en pärjäisi.

  • Asiakaspalvelu
  • kirjaimet
  • tietokone
  • mekaanikon hommat
  • Työtunnin tehokkuus

Mitä jos en osaa?

Opettelen – tai etsin jonkun, joka osaa

 

Minulla on laaja, eri alojen ammattilaisista koostuva verkosto, josta löytyy valtavasti osaamista ja lisäkontakteja. Tarvitset sitten graafikkoa, tilitoimistoa, koodaajaa, kääntäjää, valokuvaajaa, tilausravintolaa tai kankaita, niin minulta löytyy sinulle tekijä!

Kiinnostaako yhteistyö?

Suosittelen aina hyviä tyyppejä asiakkailleni

Annika 4

Argilla = (lat.) Savi

Minulta kysytään usein, mitä Argilla tarkoittaa ja miksi valitsin juuri sen yritykseni nimeksi. Oikeastaan mielessäni oli ensin logon g-kirjaimeen liittyvä idea, johon lähdin sovittamaan sanoja. Yritykseni nimi valikoitui viimein alkukirjaimen, kirjainmäärän ja lopulta myös sanan ‘savi’ merkityksen kautta. Saven muokattavuus kuvaa hyvin osaamistani ja kykyäni sopeutua muuttuviin tilanteisiin.

Argilla Consulting on yhden henkilön yritys, joka on perustettu syksyllä 2014. Tarve yritystoiminnan aloittamiselle tuli, kun aloin saamaan yhteydenottoja tutuilta yrittäjiltä. Heillä oli tarvetta pätevälle tekijälle, joka voisi hoitaa yritystoiminnassa eteen tulevia sekalaisia tehtäviä joustavasti. Päätin siis työllistää itseni auttamalla muita yrittäjiä omassa yritystoiminnassaan.

Keskity olennaiseen, anna minun auttaa!