Valitse sivu

Palvelut

Kirjaimet

Tekstin tuottamisessa on omat niksinsä

Voin laatia sinulle esimerkiksi sloganin, tuote- ja mainostekstejä, some-päivityksiä, blogi-tekstin ja tutusta aiheesta myös laajempia tekstikokonaisuuksia.

Autan myös muotoilemaan vastauksen reklamaatioon niin, että sitä ei repostella sosiaalisessa mediassa ainakaan negatiivisessa mielessä.

Hyvässä tekstissä on otettu huomioon kohderyhmän lisäksi yrityskuva. Myös tekstin teknisemmät osiot, kuten tyyli, pituus ja oikeinkirjoitus ovat kunnossa.

Yhden koon sukahousut jäävät ehkä mieleen, mutta yrityskuva siinä kärsii

Oikoluku

Oikolueta tekstisi aina, jos olet yhtään epävarma kieliasusta!

Itse olen valikoiva asiakas ja jos yrityksen nettisivut tai mainokset vilisevät kielioppivirheitä, jätän yleensä kyseisen yrityksen palvelut hankkimatta.

Oikoluen tekstisi ja annan korjausehdotukset selkeästi Excel-taulukkoon kirjattuna. Voin myös tehdä korjaukset suoraan tekstiin.

Puhtaaksikirjoitus

Puhtaaksikirjoitus ja litterointi nopealla kymmensormijärjestelmällä

Olen nopea ja tarkka kirjoittaja. Voit toimittaa versiosi minulle äänitteenä tai vaikkapa käsinkirjoitettuna luonnoksena. Tarvittaessa oikoluen tekstin samanaikaisesti.

Minulla on jonkin verran tietoa eri alojen erikoissanastosta ja osaan tarvittaessa käyttää erilaisia hakemistoja avukseni.

Keskity olennaiseen, anna minun auttaa!