Valitse sivu

Rekisteriseloste

Nettisivujen asiakasrekisterin tietosuojaseloste

Laatimispäivä 1.3.2018, päivitetty 24.4.2018

Tätä Argilla Consultingin asiakasrekisteriä pitää melko yllätyksettömästi

Argilla Consulting, Y-tunnus 1446256-4, Korteharjuntie 17, 41330 Vihtavuori

Jos sinulla tulee asiaa rekisterinpitäjälle, voit ottaa yhteyttä Annikaan

Annika Pulkkinen, puh. 040 861 8864, annika.pulkkinen@argilla.fi

Argilla Consultingin asiakasrekisteri on olemassa siksi, että Annika voi tarvittaessa olla yhteydessä asiakkaaseen päin. Yleensä asia liittyy jo olemassa olevaan asiakassuhteeseen tai yhteistyökuvioon tai tulevien yhteistyökuvioiden suunnitteluun eli henkilörekisteri perustuu sopimukseen tai suostumukseen. Satunnaisesti, mutta erittäin harvoin Annika saattaa lähettää yrityksellesi markkinointiviestintää, mutta sitä ei ole tarkoitettu henkilökohtaiseksi.

Rekisteristä löytyvät nämä henkilötiedot: etunimi, sukunimi, yrityksen nimi, sähköpostiosoite. Tiedot on hankittu argilla.fi nettisivujen yhteydenottolomakkeen ja kaupan tilauslomakkeen kautta. Molemmissa lomakkeissa on ilmoitettu tietojen joutumisesta (voi tieto-parkoja) Argilla Consultingin asiakasrekisteriin. 

Henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Henkilötietoja voidaan lisätä MailChimp uutiskirjeohjelmaan sekä Microsoftin hallinnoimaan pilvipalveluun, joiden palvelimet saattavat sijaita EU:n ulkopuolella. Ko. palvelut ovat sitoutuneet noudattamaan EU:n tietosuoja-asetusta allekirjoittamalla Privacy Shield -sopimuksen.

Asiakasrekisteriä Annika säilyttää tietokoneellaan sekä matkapuhelimessaan, jotka molemmat on suojattu salasanalla/sormenjälkitunnistimella. Kaupan kautta tehtyjen tilausten tiedot löytyvät myös tämän verkkosivuston hallintaliittymästä, joka sekin on suojattu vahvalla salasanalla. Nettisivut taasen sijaitsevat kotimaisen Zonerin palvelimella ja Zoner ottaa tietoturvan vakavasti.

Asiakasrekisteriin lisätyllä henkilöllä on tietenkin oikeus saada nähtäväksi rekisteriin merkityt henkilötiedot, jos hän haluaa ne nähdä. Tietoja voi myös muuttaa ja poiskin ne saa. Nämä(kin) pyynnöt voi ilmoittaa Annikalle sähköpostitse.

Mikäli sinulle jäi kysyttävää, voit ottaa yhteyttä Annikaan ja pyytää häneltä tarkempaa selostetta tämän, ja yrityksen muiden henkilörekistereiden käsittelytoimista.