Valitse sivu

Hinnasto

Hinnasto

Maksuehto 14 pv netto. Kaikki hinnat ilmoitettu alv 0%

Laskuttaessa hintoihin lisätään alv 24%

Yleiset sopimusehdot

Voimassa 1.1.2018 alkaen. Päivitetty 24.4.2018

Molemmat osapuolet ovat velvollisia pitämään salassa toisen osapuolen yritystoimintaa koskevat asiat.  Salassapito koskee erityisesti salasanoja, käyttäjätunnuksia, asiakasrekistereitä sekä yrityksen taloudellisia seikkoja.

Mikäli sopimus purkautuu ennen työn valmistumista, arvioidaan työhön kulutettu aika ja sopimushinta kohtuullistetaan sen mukaisesti. 

Argilla Consulting on oikeutettu korvaukseen, mikäli sopimuksen voimassa ollessa annettuja suunnitteluideoita tai elementtejä käytetään lopullisessa tuotteessa.

Työn tilaaja on velvollinen maksamaan mahdollisten lisäosien lisenssimaksut, jos lisäosat otetaan käyttöön sivustolla sopimuksen purkauduttua.

Argilla Consultingin keskeisiin toimintoihin kuuluu työskentely asiakasyrityksen tietojärjestelmien parissa. Tehtävät edellyttävät yleensä laajojen käyttöoikeuksien saamista ja silloin tietojenkäsittelijällä on mahdollisesti pääsy myös yrityksen henkilörekistereihin. 

 

 Argilla Consulting sitoutuu noudattamaan rekisterinpitäjän omia tietoturvakäytänteitä niiltä osin, kuin se on teknisesti mahdollista. Tietojenkäsittelijä käyttää aina vain salasanasuojattua verkkoyhteyttä sekä palomuurilla ja virustorjunnalla sekä vahvalla salasanalla suojattua tietokonetta. Argilla Consultingin toimisto on paperiton, joten henkilörekistereistä ei koskaan oteta paperitulosteita.

Mahdollisissa riitatilanteissa sovelletaan Suomen lakia.

Näitä sopimusehtoja täydennetään ja tarkennetaan tarvittaessa toimeksiantosopimusta laadittaessa.