Valitse sivu

Palvelut

Tietokone

Tietokoneen kanssa kikkailu syö turhaan tehokasta työaikaa

Autan ja opastan tietokoneen ja älylaitteiden käyttöön liittyvissä ongelmissa. Tarvittaessa otan etäyhteyden koneeseesi ja laitan tarvittavat asetukset kuntoon.

Voin antaa vinkkejä sinun yritystoimintaasi sopivista laitteistoista ja palveluntarjoajista ja kilpailutan ne puolestasi.

Luon yrityksellesi yhtenäisen pohjan esim. Word- ja PowerPoint-dokumenteille

Pohjaan asetetaan haluamasi fontit ja rakenteet, joiden avulla uusien asiakirjojen tekeminen on helppoa. Muunnan haluamasi asiakirjat esim. .pdf-muotoon.

Nettisivut

Nettisivuihin liittyviä palveluita

  • Valmistaminen
  • Päivityspalvelut
  • Hosting
  • Muokkaus
  • Viankorjaus
  • Palveluntarjoajan vaihto

 

Nettisivujen osalta osaamiseni keskittyy WordPress-julkaisualustaan, jota käytän yleensä uusien sivujen tekemiseen. Verkkokaupan teen yleensä WooCommerce-lisäosan avulla.

Olen työskennellyt myös mm. seuraavien verkkokauppojen ja julkaisualustojen kanssa: Joomla, MyCashflow, Magento, Vilkas, eCommerce.

 

Lisätietoja, esimerkkejä hinnoittelusta ja rautalankaa nettisivuista löydät aiheeseen keskittyvän yritykseni Sivutaikurin sivuilta

https://www.sivutaikuri.fi

Tarjoan asiakkailleni myös hosting-palvelua, joka toimii kotimaisen Zonerin palvelimilla.

Tietokone 1

Työnäytteitä nettisivuista

Tietokone 2
Tietokone 3
Tietokone 4

Rakennan sivut valmista teemaa ja Elementor-sivunrakentajaa hyväksikäyttäen, jota voin suositella myös tee se itse -projekteihin

Elementor on visuaalinen sivunrakentaja ja sen ansiosta nettisivujen suunnittelu on etenkin aloittelijalle huomattavan helppoa.

Tietokone 5

Uutiskirjeet

Luon puolestasi valmiin uutiskirjepohjan ja opastan sen käytössä. Voin myös ottaa vastuulleni kirjeiden laatimisen ja lähettämisen haluamasi aikataulun mukaisesti.

Suosin Mailchimpohjelmaa sen monipuolisten ominaisuuksien takia. Mailchimp on helppo integroida myös esim. WordPress-pohjaiselle nettisivulle niin, että voit hankkia uutiskirjeiden tilaajia yksinkertaisella lomakkeella.

404 Page not found!

Tyly teksti ja vähän pelottavakin. Se voi ilmestyessään aiheuttaa potentiaalisessa asiakkaassa peruutusreaktion ja kauppa jää tekemättä. 404-sivu ilmestyy, jos asiakas klikkaa vanhentunutta tai väärin kirjoitettua linkkiä eikä täsmälleen sellaista osoitetta ole olemassa.

Sivun voi kuitenkin muokata sellaiseksi, että se ohjaa asiakkaan pelottelematta eteenpäin sivustollasi. Tässä on minun 404-sivuni. https://argilla.fi/hups

Keskity olennaiseen, anna minun auttaa!